♦DASHBOARD♦
• MEMO •
• Diploma TESL Student (2015-2017) Semoga berjaya dengan cemerlang di dunia dan Akhirat.Amin Ya Rabbal Alamin ❤ Hello qtiepie {s} ^^ ❤ I'm in Semi-HIATUS Mood right now .I'll update whenever I'm free .Please look forward to it . I'll miss you ,and make sure you'll miss me too!! Leave me any messages at the Cbox ,I'll reply to you soon ❤

• Ani Ghani •



• le Princesse •

♦ Online Diary ♦




Sunday, 4 August 2013
02:04


1. Log in > Klik Pada New Post
2. Taip cerita anda di bahagian mode compose atau rich text.
3. Lepas dah taip , kalau nak tambahkan line macam contoh tadi ...Klik pada edit html (sebelah compose/rich text) dan paste kod ini di bahagian mana korang nak letak line itu ..
 <hr color="#000000">
** Anda boleh tukarkan kod warna di atas >> DI SINI
4. Lepas korang paste dah kan . cuba klik pada compose/rich text balik..
5. kalau nak letak garis penutup tu , ulang step yang sama :)


 ❤ Thanks for reading

 

Labels:

• بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ •

• السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ •
Please be kind with your words ,critics are fine , but please don't be too harsh . Your comments are highly appreciated .Thank you so much \( ◦'⌣'◦ )/ ❤
♦ Leave Comment ♦









• Credit •
Blog Owner: Ani Ghani
Skin by :
Stuffs: ,,,
Best viewed in: Mozilla and
Google Chrome
HARAM untuk buka page source dan
curi code di sini